top of page

Udtalelser

Josefine, 26 år:

 

"Den bedste investering for resten af livet!

 

Jeg har netop afsluttet et helt fantastisk forløb hos Anne Mette. Aldrig havde jeg nogensinde troet på at jeg kunne nå hertil hvor jeg står i dag.
Jeg har kort sagt fået mit liv tilbage. Jeg har opnået en frihed til at spise HVAD jeg har lyst til, NÅR jeg har lyst og UDEN dårlig samvittighed eller skam.

Hele mit liv har restriktiv spisning, overspisninger, skyld, skam og en livslang kamp om altid at føle mig forkert og ikke god nok i min krop, lige gyldigt hvor meget eller hvor lidt jeg vejede. Jeg var ulykkelig og desperat da jeg startede hos Anne Mette. Jeg var virkelig klar på at der skulle ske en forandring, dog havde jeg meget svært ved at se mig ud af den situation jeg var i, efter mange år med et usundt forhold til mad, krop og bevægelse.
Jeg følte mig “syg” og fanget i min egen krop og usunde spisemønstre.
Så selvom jeg var klar til at arbejde på at få det bedre, tvivlede jeg alligevel meget på om det overhovedet kunne lade sig gøre, da de udfordringer jeg havde var altoverskyggende i mit liv. Og på dette tidspunkt havde jeg allerede søgt hjælp hos både psykologer, egen læge og andre terapeuter, men uden at få det bedre og den hjælp jeg havde brug for.
Men så endte jeg ved et tilfælde hos Anne Mette og gudskelov for det! 

 

Anne Mette greb mig fuldstændig, hun formåede at sætte ord på alt det jeg ikke selv kunne forstå eller sætte ord på. Hun satte ord på hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde, hvorfor jeg overspiste, hvorfor jeg ikke havde lyst til at spise grøntsager, men kun havde lyst til at spise chokolade i store mængder.
Jeg følte mig for første gang virkelig mødt og forstået, og det var en kæmpe lettelse!

Og endnu bedre var at Anne Mette vidste hvordan jeg kunne komme videre derfra.
Gennem forløbet lærte Anne Mette mig konkrete værktøjer, øvelser og viden, som langsomt gjorde at jeg fik det bedre og bedre, og forstod mig selv bedre. 

Hun tog mig i hånden hele vejen, også når det var svært. 

 

I dag føler jeg mig “helbredt” og fri. 


Mad, skyld og skam er ikke længere en styrende faktor i mit liv. Jeg spiser grøntsager fordi jeg har lyst og ikke længere fordi jeg burde, jeg nyder slik og chokolade med god samvittighed og stopper med at spise det når jeg ikke længere har lyst, hvilket er meget tidligere end førhen. Jeg spiser hvad jeg har lyst til, når jeg har lyst, hvilket også har betydet at jeg for første gang i over 10 år er vægtstabil. 

 

Jeg er så lykkelig og ubeskrivelig taknemlig for den hjælp jeg har fået. Jeg ville ønske at alle med et ønske om at opnå madro, trivsel og en positiv livslang udvikling ville starte i et forløb hos Anne Mette, for det er lige hvad du kan opnå i et forløb hos hende og jeg lover dig at det er ALLE pengene værd.

 

Hvis du én gang for alle ønsker at gøre noget ved dine restriktive spisemønstre og negative tanker om din krop og spiseadfærd, så kan Anne Mette hjælpe dig til at opnå madro, intuitiv spisning og større trivsel. Du vil ikke fortryde det! 

Hun får mine varmeste anbefalinger."


Sarah:

"Jeg deltog i Anne Mettes gruppeforløb i november 2018 og jeg er så imponeret over Anne Mettes evne til at fange essensen af problemerne omkring madstress, overspisninger, alt/intet-tankegang. Hun er ydmyg, respektfuld og vækker tillid med det samme. Kæmpe anbefaling herfra, hvis du stresser over tanker og mad og sundhed."

 

 

 

Astrid, i 20erne:

 

"Anne Mette er skarp, har styr på sin viden, er kærlig og har fokus på, hvad du kan lære. Jeg oplever, at jeg føler mig tryg og set hos Anne Mette. Hver gang jeg går fra min samtale har jeg nyt mod og viden til at arbejde videre. Min allerhøjeste anbefaling går til Anne Mette som din kostvejleder."

​​​

Anonym:

"Anne Mette er et meget kompetent og samtidig jordnært menneske. Jeg har været på gruppeforløb hos hende, og det var fantastisk. Der var sørget for mapper og lækre snacks til os alle, men vigtigst af alt en masse god viden omkring restriktiv spisning og hvordan vi bryder alle de regler vi har hjernevasket os selv med i alle disse år, med åndssvage slankekure. Jeg har startet min rejse mod et liv med balance i min kost, og har fået gode værktøjer til dette. De varmeste anbefalinger herfra."

​​​

Sigrid:

"Jeg kom til dig med et ønske om at slippe min daglige kalorietælling og tænkning, som fyldte langt mere end hvad sundt og rart var.

DET er lykkedes, og det at spise, lave mad og bare være til, føles bare sjovere og har givet en så lettende følelse. At spise og nyde min mad uden dårlig samvittighed er jo så forrygende en følelse. Kontroltabet over at smide kalorietællingen skabte nye udfordringer ift at acceptere min krop og stole på min hjerne og det går langsomt, men trygt og godt fremad og jeg ser på mig selv med meget mildere og mere omfavnende øjne end jeg før har gjort.

Jeg vil sige dig en kæmpe kæmpe stor tak Anne Mette for din kæmpe seje ekspertise og dit skønne væsen, det har været en vanvittig fornøjelse at være i forløbet hos dig."

​​​

Mette:

"Jeg deltog i Anne Mette Strufve gruppeforløb af 4 gange i november. Jeg fik nogle rigtige gode og overskuelige redskaber og øvelser til at arbejde hen imod intuitiv spisning. Hele atmosfæren var meget rar, og Anne Mette er meget professionel, behagelig og tryg at være i rum med og snakke med. Jeg kan kun anbefale det for andre, også selvom det er grænseoverskridende!"

bottom of page