Indsamling og anvendelse af personoplysninger

PRIVATLIVSPOLITIK (Opdateret d. 23. juli 2019)

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med dit besøg på hjemmesiden har du mulighed for at registrere en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn 

  • Din e-mailadresse

  • Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler jeg da det er nødvendigt for, at jeg kan tage kontakt til dig. Jeg opbevarer dine oplysninger i en efterfølgende periode på 5 år hvorefter det slettes. 

Behandling af personoplysninger – samtykke 

Hvis du har skrevet dig op til nyhedsbrev, venteliste eller på nogen måde sagt ja til at jeg må tage kontakt til dig, behandler jeg din e-mailadresse og dine oplysninger indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte mig på hello@annemettestrufve.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til 


Anne Mette Struvfe
CVR-nr. 40509348

Adresse; Fiskedamsgade 25b 4.th, KBH Ø
Tlf. nr. 25 53 35 43

E-mail: hello@annemettestrufve.dk
 

Hvis der er fejl i dine oplysninger, har du ret til at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger eller til dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. 

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så jeg kan sende dig mit nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

​Jeg skal ifølge loven gemme dine oplysninger i forbindelse med bilag (fakturaer og kreditnotaer) i 5 år. Herefter vil de blive slettet.

Noter i forbindelse med dit forløb vil blive gemt i tre år efter endt forløb. Hvis du ønsker dem slettet inden denne frist bedes du kontakte ovenstående email .